به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آرسا
بیش از ۹۰ درصد از سنگبریهای استان با ماشینآلات فرسوده کار میکنند
عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه حدود نیمی از سنگبریهای کشور در استان اصفهان واقعند، گفت: بیش از 90 درصد از واحدهای تولیدی سنگ استان با ماشین آلات فرسوده کار می کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آرسا، محمدرضا برکتین با بیان دولت به تنهایی و بدون کمک سایر قوا نمیتواند این مشکلات را حل کند، اظهار داشت: وجود دلارهای نفتی از عواملی بوده که این مسئله را تشدید کرده است.
وی تاکید کرد: نحوه مدیریت دولت بر دلارهای نفتی می تواند تعیین کند که آیا این دلارها نتایج مثبت یا منفی برای اقتصاد و رشد کشور داشته باشد. وی عنوان کرد: بخش زیادی از این دلارها به جای اینکه صرف تولید و پیشرفت مملکت شود، صرف کارهایی با اثر کوتاه مدت شد که در درازمدت اثرات وخیمی برای اقتصاد کشور دارند.
عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: بعضی مشکلات اقتصادی در کشور ما ساختاری هستند و از دیرباز ایجاد شده و بدون حل باقی مانده اند چراکه یک برنامه و اراده و عزم ملی برای حل آنها به وجود نیامده است.
برکتین با بیان اینکه در دولت قبل بالغ بر 700 میلیارد دلار درآمد نفتی به کشور وارد شد، افزود: اما متاسفانه دیدیم که رشد اقتصادی کشور از مثبت 3/6 به منفی 6 رسید.
وی با تاکید بر اینکه باید بر دلارهای نفتی مدیریت کرد، گفت: این دلارهای نفتی باید در واردات تکنولوژی و کالاهای سرمایه ای به کار بروند نه در وارد کردن کالاهای مصرفی.
این فعال صنعتی با بیان اینکه دولت یازدهم در آغاز کار خود در حوزه اقتصادی با چالش های زیادی روبرو بود، گفت: یکی از مسایل پایه ای در این خصوص تحریم ها بود که دولت به درستی در پی رفع آن برآمد.
برکتین ادامه داد: دولت از میان مسایلی نظیر تورم و رکود، کنترل تورم را انتخاب کرد و گرچه همه اتفاق نظر دارند تورم باید کنترل شود، اما این کنترل باید همراه با افزایش تولید و رونق اقتصادی باشد، نه کاهش نقدینگی و ایجاد رکود.
وی عنوان کرد: دولت با افزایش نرخ بهره سرمایههای سرگردان را به بانکها کشاند که کار درستی بود اما رها کردن بانکها به حال خود کار صحیحی نیست و امروز میبینیم که بانکها به جای بانکداری به بنگاهداری رو آوردهاند.
وی با بیان اینکه حدود نیمی از سنگبریهای کشور در استان اصفهان واقعند، گفت: بیش از 90درصد از واحدهای تولیدی سنگ استان با ماشین آلات فرسوده کار میکنند و در حالی که با دستگاههای فرسوده از یک تن سنگ 5 تا 7 مترمربع سنگ به دست میآید، با تکنولوژی جدید این میزان به 3 برابر افزایش مییابد.
وی ادامه داد: تشکلهای مرتبط و وزارت صنعت و معدن تاکنون جلسات و صحبتهای زیادی در این خصوص داشتهاند و طرحهایی تهیه شده اما هیچ کدام عملی نشدهاند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آرسا شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت و نهمین نمایشگاه اتوماسیون صنعتی مشهد توسط شرکت بین المللی آرسا از 20 الی 23 آبان ماه 93 در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی مشهد برگزار می شود.
انتهای پیام/
پاسخ دهید

- انقلاب کامیونهای خودکار در صنعت معدنکاری
- بیش از ۹۰ درصد از سنگبریهای استان با ماشینآلات فرسوده کار میکنند
- بازگشت ۴۰ درصد واحدهای تعطیل به چرخه تولید
- اعطای 280 هزار میلیارد تومان تسهیلات به صنعتگران
نظرات شما